luni, 20 iunie 2011

Doar sfaturi..

Mdeahh ..Multi iti cer sfaturi ..Si daca nu ii ajuti se supara ...Ce aiurea ..adica eu daca dau un staf tu tot o sa faci cum ti se pare tie cel mai bine ..deci oricum nu ai nevoie de mine. :]] Si serios sa dau sfaturi n.am chef..Si nici nimeni nu are nevoie de ele. Si sa zicem ca..dupa ce dai un sfat si acea persoana face o chestie ,totul e perfect. I.a iesi,, faza" si iti multumeste pentru ca ai ajutat.o..Fara sa isi dai seama ca datorita lui lucrurile sunt asa cum sunt .Si daca nu i.a mers acea ,,faza" este vina ta si se v.a supara pe tine , asta e logic.Se simt neimportanti , se cred ... nu stiu sincer cum e . Oricum tot vina ta e .:-j Si de multe ori cand sunt pusa intr.o astfel de situatie pur si simplu imi spun parerea si ii reamintesc acelei persoane "sa faca ceea ce crede ca e mai bine".
Cea mai naspa faza vine cand ..la randul lor vor sa te ajute si sa iti dea sfaturi ..."ce sa faci si cum sa faci" dupa preferinta lor .Si la un moment dat devine plictisitor ..ca la fiecare pas sa ai pe cineva care sa.ti spuna ca ai facut ceva gresit si ca ar trebui sa indrepti acea chestie.Si nu ii mai suporti si dupa le spui sa inceteze ..ca iti dai si singur seama cand gresesti! Iar nevinovati de ei se simt jigniti spunandu.ti ca doar vroiau sa te ajute si tu ..nu sti ce e aia sa apreciezi o fapta ca aia. Minunat .Iti bagi picioru si pleci .Si tot aceiasi oameni sar pe tine si tot te enerveaza ca nu stii sa te comporti,ca nu poti sa zici macar un mersi si sa.ti ceri iertare ca nu ai apreciat ca ei au vrut sa te ajute ..dar fara sa se intrebe daca tu aveai nevoie de acele sfaturi.
Si totusi cand ..chiar ai nevoie de acele persoane ..isi bat joc :] Intrebi daca e bine sa vorbesti cu "tipul" ala pe care il placi .Si iti rasund "Neahh:-j nu ai nici o seansa in fata lu "aia". Si le asculti si pierzi o mare seansa.
 Si totusi in lumea asta exista si prieteni adevarati ..Care iti vor binele si stiu cand sa intervina si cand sa nu <3 ^^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu